Salat med æg og tun

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 4 blad hovedsalat, snittet
  • 0,25 cup rødkål, hakket
  • 0,25 cup gulerod, revet
  • 0,5 cup tun, drænet
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Læg ægget i en gryde og dæk det med vand. Bring vandet i kog ved mellem-høj varme. Læg låg på, tag gryden af varmen og stil den til siden.
  2. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver. Læg salaten i en skål. Tilføj kål, gulerod, tun, tomat og æg.
  3. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 183 kcal.

Protein: 57%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 29%