Salat med grønne bønner og kartoffel

25 min. total

Ingredienser

  • 2 cup kartoffel i tern
  • 1,5 pound grønne bønner, blancheret
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 0,25 cup rødløg, hakket
  • 5 cup yoghurt, naturel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring vandet i kog. Skru ned og læg låg på.
  2. Kog i 15 minutter og hæld vandet fra. Læg kartoflerne i en skål med bønner, cherrytomater og rødløg.
  3. Pisk yoghurt, olie, sennep, citronsaft, honning, salt og peber sammen. Dryp dressingen på salaten og vend. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 27%