Salat med ovnstegt grøntsager

55 min. total

Ingredienser

  • 2 cup rosenkål, halveret
  • 3 cup blomkål, buketter
  • 2 cup butternut squash i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup mayonnaise
  • 0,75 cup creme fraiche
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 cup basilikum
  • 1,5 cup babyspinat

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 205 °C. Vend rosenkål, blomkål og butternut squash med olie, salt og peber.
  2. Fordel grøntsagerne på et bageplade. Ovnsteg i 30-40 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af.
  3. Tilføj skalotteløg, hvidløg, mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, basilikum, salt og peber til en blender. Blend indtil ensartet.
  4. Vend grøntsagerne med dressingen. Server på en bund af spinat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 327 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 20%

Fedt: 71%