Salmorejo

25 min. total

Ingredienser

  • 19 dl vand
  • 910 gram tomat, hakket
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 4 stykke serranoskinke, hakket
  • 1 spsk basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Tag en kasserolle og bring vandet i kog. Brug en kniv til at snitte et kryds i bunden af hver tomat. Put dem i kogene vand i 30 sekunder.
  2. Pil tomaterne, skær dem i kvarte og put dem i en blender. Læg brøddet i blød i et par sekunder.
  3. Glem vandet ud og læg det i blenderen sammen med hvidløg. Purer det i omtrent 3 minutter.
  4. Tilføj olie, salt og eddike og purer i ydereligere 10 sekunder. Hæld suppen i en skål og stil den i køleskabet.
  5. Pynt med skinke og basilikum. Dryp olivenolie over suppen og server. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 250 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 51%