Sauteret grøntkål med hakket kylling

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk chiliflager
  • 0,5 pound hakket kylling
  • 4 cup grøntkål, hakket
  • 1 stk tomat i skiver

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en stegepande ved mellem-høj varme. Sauter hvidløg og chiliflager i 2 minutter.
  2. Tilføj kylling og krydr med salt og peber. Rør i kyllingen så hakkekødet bliver skilt fra hinanden og steg det til det er brunet.
  3. Tilføj grøntkål og rør rundt. Sauter indtil grøntkålen krøller. Server kål og kylling med frisk tomat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 388 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 39%