Sesamkylling

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 1 cup majsstivelse
  • 3 stk æg, pisket
  • 0,25 cup rapsolie
  • 0,5 cup honning
  • 0,75 cup soyasauce
  • 0,5 cup ketchup
  • 0,5 cup brun farin
  • 0,5 cup riseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 stk agurk i skiver
  • 2 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 cup radise i skiver
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Læg majsstivelse og æg i hver deres dybe tallerken. Paner kyllingen først i majsstivelse, derefter i ægget.
  3. Opvarm olien i en stegepande ved mellem-høj varme. Steg kyllingen indtil paneringen er brun.
  4. Tilføj 1 spsk af den overskydende majsstivelse til en skål og pisk det sammen med honning, sojasauce, ketchup, brun farin, riseddike, sesamolie og hvidløg.
  5. Hæld det over kyllingen. Steg kyllingen færdig. Tag den af varmen og skær den i skiver. Anret agurk, peberfrugt, radise, cherrytomat og kylling på en tallerken.
  6. Drys sesamfrø over. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 827 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 31%