Shish kebab af svin med salat

55 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk balsamico eddike
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk limeskal
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk paprika
  • 500 gram svinekotelet i tern
  • 2 stk rød peberfrugt, firkanter
  • 2 stk gul peberfrugt, skåret
  • 3 cup hovedsalat
  • 0,5 stk agurk i skiver

Instruktioner

  1. Hæld eddike og olie i en skål. Tilsæt chili. Pisk hvidløg, limesaft, limeskal og paprika i. Krydr med peber.
  2. Læg svinekødet i, vend så det er dækket, og lad det marinere.
  3. Stik kødet på grillspyd sammen med peberfrugt.
  4. Opvarm olie i en pande ved mellem varme.
  5. Steg grillspydene indtil kødet er gennemstegt, undervejs pensel jævnligt med marinade.
  6. Server med salat og agurk. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 214 kcal.

Protein: 58%

Kulhydrat: 19%

Fedt: 23%