Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Skål med brune ris og krydret kikærter
40 min. total
Ingredienser
-
Kikærter
1 spsk olivenolie - 1 spsk løg, hakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 spsk chili, stødt
- 0,5 spsk spidskommen, stødt
- 0,5 tsk garam masala
- 430 gram kikærter, drænet
- 400 gram tomater, hakket
-
Skål
14 dl spinat - 4,7 dl brune ris, kogt
- 1 stk avocado i skiver
- 4,7 dl cherrytomat, halveret
- 1 spsk olivenolie
- 4 stk citronbåd
Instruktioner
-
Kikærter
Opvarm olivenolien i en pande ved mellem varme. Tilføj løg og sauter indtil bløde. - Tilføj hvidløg, krydderier, salt, peber og kikærter, rør indtil de dufter.
- Tilføj tomater (med saft) og lad det simre i 20 minutter. Fjern fra varmen.
-
Skål
Arranger spinaten i en skål. - Læg i skålen en fjerdedel af risen, kikærterne, tomaterne, avocadoen og de røde løg.
- Dryp olivenolie og klem citronbåde over skålen efter smag.
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 689 kcal.
Protein: 13%
Kulhydrat: 62%
Fedt: 25%