Skål med brune ris og krydret kikærter

40 min. total

Ingredienser

  • Kikærter
    1 spsk olivenolie
  • 1 spsk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 spsk chili, stødt
  • 0,5 spsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk garam masala
  • 430 gram kikærter, drænet
  • 400 gram tomater, hakket
  • Skål
    14 dl spinat
  • 4,7 dl brune ris, kogt
  • 1 stk avocado i skiver
  • 4,7 dl cherrytomat, halveret
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Kikærter
    Opvarm olivenolien i en pande ved mellem varme. Tilføj løg og sauter indtil bløde.
  2. Tilføj hvidløg, krydderier, salt, peber og kikærter, rør indtil de dufter.
  3. Tilføj tomater (med saft) og lad det simre i 20 minutter. Fjern fra varmen.
  4. Skål
    Arranger spinaten i en skål.
  5. Læg i skålen en fjerdedel af risen, kikærterne, tomaterne, avocadoen og de røde løg.
  6. Dryp olivenolie og klem citronbåde over skålen efter smag.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 25%