Skål med brune ris og krydret kikærter

40 min. total

Ingredienser

  • Kikærter
    1 spsk olivenolie
  • 1 spsk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 spsk chili, stødt
  • 0,5 spsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk garam masala
  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 14 ounce tomater, hakket
  • Skål
    6 cup spinat
  • 2 cup brune ris, kogt
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Kikærter
    Opvarm olivenolien i en pande ved mellem varme. Tilføj løg og sauter indtil bløde.
  2. Tilføj hvidløg, krydderier, salt, peber og kikærter, rør indtil de dufter.
  3. Tilføj tomater (med saft) og lad det simre i 20 minutter. Fjern fra varmen.
  4. Skål
    Arranger spinaten i en skål.
  5. Læg i skålen en fjerdedel af risen, kikærterne, tomaterne, avocadoen og de røde løg.
  6. Dryp olivenolie og klem citronbåde over skålen efter smag.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 25%