Skovbærsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hindbærmarmelade
  • 1 stk hovedsalat, snittet
  • 2 cup brombær
  • 1 cup hindbær
  • 0,25 cup valnødder, ristet og knust
  • 0,5 cup hytteost
  • 8 stk kalkunbacon, hakket

Instruktioner

  1. Steg kalkunbaconen på en pande.
  2. Imens, pisk da eddike, sennep, olie og hindbærsyltetøj. Smag til med krydderier.
  3. Læg salaten i en skål og vend den med dressingen. Tilføj bær, bacon, nødder og hytteost. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 416 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 52%