Sød Kartoffel-Grøntkål-Kyllingestuning

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 pound kyllingebryst i tern
  • 4 stk sød kartoffel i tern
  • 0,33 cup tomatpuré
  • 2 stk gulerod i tern
  • 2 tsk gul sennep
  • 3 blad laurbærblad
  • 3 spsk balsamico eddike
  • 1 cup kyllingebouillon
  • 1,5 cup grøntkål, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolien i en mellem-høj varme. Sauter løg og hvidløg i 2-3 minutter.
  2. Tilføj kylling, sød kartoffel og tomatpuré. Kog i 5 minutter under omrøring.
  3. Tilføj gulerødder, sennep, balsamicoeddike og laurbærblade. Kog gryden af og tilføj kyllingebouillon. Bring det i kog.
  4. Lad det simre i 10-15 minutter. Tilføj kål og rør det sammen. Fjern laurbærbladene. Smag til med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 394 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 27%