Sød kartoffel i beignet

25 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup græsk yoghurt
  • 0,25 cup creme fraiche
  • 0,5 spsk forårsløg, finthakket
  • 0,5 spsk persille, hakket
  • 0,5 spsk basilikum, hakket
  • 0,25 tsk sherryeddike
  • 0,25 tsk citronsaft
  • 1 stk sød kartoffel, revet
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,5 cup fuldkornshvedemel
  • 0,25 stk løg, hakket
  • 0,5 spsk purløg, hakket
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 1 spsk olivenolie
  • 130 gram blandet salat

Instruktioner

  1. Pisk yoghurt, creme fraiche, forårsløg, persille, basilikum, eddike og citronsaft sammen i skål. Krydr med salt og peber.
  2. I en ny skål, bland kartoffel, æg, mel, løg, purløg og chili. Krydr med salt og peber.
  3. Opvarm olien i en smedejernsgryde ved mellem varme. Form hakkebøffer af kartoffelblandingen.
  4. Steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side.
  5. Læg bøfferne på køkkenrulle til at suge overskydende fedt. Server med blandet salat og yoghurtdip. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 353 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 34%