Sød kartoffel i beignet

25 min. total

Ingredienser

  • 0,6 dl græsk yoghurt
  • 0,6 dl creme fraiche
  • 0,5 spsk forårsløg, finthakket
  • 0,5 spsk persille, hakket
  • 0,5 spsk basilikum, hakket
  • 0,25 tsk sherryeddike
  • 0,25 tsk citronsaft
  • 1 stk sød kartoffel, revet
  • 1 stk æg, pisket
  • 1,2 dl fuldkornshvedemel
  • 0,25 stk løg, hakket
  • 0,5 spsk purløg, hakket
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 1 spsk olivenolie
  • 130 gram blandet salat

Instruktioner

  1. Pisk yoghurt, creme fraiche, forårsløg, persille, basilikum, eddike og citronsaft sammen i skål. Krydr med salt og peber.
  2. I en ny skål, bland kartoffel, æg, mel, løg, purløg og chili. Krydr med salt og peber.
  3. Opvarm olien i en smedejernsgryde ved mellem varme. Form hakkebøffer af kartoffelblandingen.
  4. Steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side.
  5. Læg bøfferne på køkkenrulle til at suge overskydende fedt. Server med blandet salat og yoghurtdip. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 353 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 34%