Sød kartoffel med grøntkål

50 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sød kartoffel
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 2 stk rødløg, både
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 150 gram grøntkål, hakket
  • 100 gram hytteost, smuldret
  • 4 cup rucola

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 175 °C. Stik kartoflerne med en gaffel og gnid olien på de,. Læg dem på en bageplade sammen med rødløg.
  2. Dryp citronsaft og 1/3 af olien over løgene. Krydr. Bag løg og kartofler i 30 minutter.
  3. Tag løgene ud. Stil kartoflerne tilbage i ovnen og bag i yderligere 15 minutter.
  4. Opvarm den resterende olie i en pande. Sauter hvidløg i 1 minut. Tilføj grøntkål og lynsteg indtil det er varmet igennem. Krydr.
  5. Snit kartoflerne åbne. Krydr. Øs grøntkålsblandingen i sammen med hytteost og løg. Server med rucola. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 260 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 60%

Fedt: 25%