Sød kartoffel-spinatmuffins

35 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 100 gram spinat
  • 150 gram sød kartoffel, revet
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 6 spsk parmesan, revet
  • 2 stk æg
  • 0,66 cup mælk
  • 2 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en muffinform.
  2. Si mel og bagepulver ned i en skål. Tilføj spinat, sød kartoffel, løg og ost.
  3. Tag en ny skål og pisk æg, mælk og olie sammen. Tilføj de våde ingredienser til de tørre.
  4. Rør indtil ensarter. Pas på med at røre for meget. Fordel dejen ligelidt i muffinformen.
  5. Bag i 15-20 minutter. Tag muffinsne ud af formen og lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 279 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 33%