Søde Kartofler med Quinoa

35 min. total

Ingredienser

  • 1 stk sød kartoffel i tern
  • 1 cup quinoa
  • 1 tsk olivenolie
  • 0,5 cup kikærter, drænet
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 0,25 cup bladselleri, hakket
  • 0,5 cup spinat
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl, og skær den søde kartoffel i tern og læg på en bageplade. Hæld olivenolie samt salt og peber over kartoflerne, rør rundt og rist i 25-35 min. i ovnen.
  2. Kog quinoa efter pakkens anvisning mens kartoflerne er i ovnen. Lad quinoa'en køle af når det er kogt færdigt.
  3. Varm olivenolie på medium varme i en ny pande og steg kikærterne. Krydr med spidskommen og hvidløgspulver og steg i 1-2 min. Anret de søde kartofler, kikærter, quinoa, avocado, tomater, bladselleri og spinat i en skål.
  4. Hæld limejuice og sesamfrø over skålen og servér!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 585 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 29%