Sommer Bulgur og Majssalat

25 min. total

Ingredienser

  • Vinaigrette
    2 spsk citronsaft
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1,5 spsk persille, hakket
  • 2 cup vand
  • 1 cup bulgur
  • 0,25 tsk salt
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 2 cup majs, drænet
  • 1 stk citron i både

Instruktioner

  1. Pisk citronsaft, eddike, dijonsennep og 1/3 af persillen i en skål indtil ingredienserne er blandet. Smag og ret til med krydderier. Sæt til side.
  2. Hæld bulgur og salt i en gryde med koldt vand. Bring vandet op at koge, læg låg på og lad det simre i 12-15 min. Hæld overskydende væske fra. Rør en omgang i bulguren med en ske og lad det køle af.
  3. Varm olivenolie i en stegepande på medium varme. Steg den røde peberfrugt og majskorn i 2 min. og bland sammen med bulguren.
  4. Hæld vinaigrette i blanding (lidt ad gangen). Smag til løbende og tilføj gradvist mere indtil du når dit ønskede resultat.
  5. Pynt med ekstra persille og citronbåde.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 329 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 68%

Fedt: 21%