Sommer Bulgur og Majssalat

25 min. total

Ingredienser

  • Vinaigrette
    2 spsk citronsaft
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1,5 spsk persille, hakket
  • 4,7 dl vand
  • 2,4 dl bulgur
  • 0,25 tsk salt
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 4,7 dl majs, drænet
  • 1 stk citron i både

Instruktioner

  1. Pisk citronsaft, eddike, dijonsennep og 1/3 af persillen i en skål indtil ingredienserne er blandet. Smag og ret til med krydderier. Sæt til side.
  2. Hæld bulgur og salt i en gryde med koldt vand. Bring vandet op at koge, læg låg på og lad det simre i 12-15 min. Hæld overskydende væske fra. Rør en omgang i bulguren med en ske og lad det køle af.
  3. Varm olivenolie i en stegepande på medium varme. Steg den røde peberfrugt og majskorn i 2 min. og bland sammen med bulguren.
  4. Hæld vinaigrette i blanding (lidt ad gangen). Smag til løbende og tilføj gradvist mere indtil du når dit ønskede resultat.
  5. Pynt med ekstra persille og citronbåde.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 329 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 68%

Fedt: 21%