Spaghetti Bolognese

20 min. total

Ingredienser

  • 0,75 pound spaghetti, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 16 ounce hakket oksekød (lav fedt)
  • 1 stk rødløg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk tørret oregano
  • 15 ounce tomatsauce
  • 14 ounce hakkede tomater
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  2. Opvarm olien i en non-stick pande. Steg hakkekød og løg i 2-3 minutter.
  3. Tilføj hvidløg og oregano. Steg i yderligere 5 minutter.
  4. Tilføj tomatsauce, tomat og salt. Rør rundt. Lad det simre i 10 minutter.
  5. Sluk for varmen og rør parmesan basilikum i.
  6. Server saucen ovenpå pasaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 788 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 24%