Spaghetti med blomkål

30 min. total

Ingredienser

  • 6 spsk olivenolie
  • 10 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 6 spsk parmesan, revet
  • 1 pound spaghetti, fuldkorn
  • 1 tsk chiliflager
  • 0,33 cup persille, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Opvarm 1/3 af olien i en sauterpande ved mellem varme.
  2. Sauter hvidløg i 3-4 minutter. Tag panden af varmen.
  3. Læg blomkålen i et ovnfast fad og vend den med den resterende olie og salt. Bag i 30 minutter, vend undervejs.
  4. Tag blomkålen ud, vend den med parmesanosten. Bag den i yderligere 10 minutter.
  5. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Gem noget af pasta vandet.
  6. Genopvarm panden med olie og hvidløg. Tilføj pasta, chiliflager, persille, blomkål og pastavand. Rør det sammen.
  7. Pynt pastaen med hvidløg og parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 472 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 38%