Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Spaghetti med Kyllingekødboller
60 min. total
Ingredienser
- 250 gram hakket kylling
- 30 gram parmesan, revet
- 1,2 dl rasp
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 stk æg, pisket
- 1,2 dl persille, hakket
- 2 spsk olivenolie
- 0,5 stk løg, hakket
- 450 gram tomat, flåede, hakket
- 170 gram tomatpuré
- 2 spsk basilikum, hakket
- 1 spsk italiensk krydderi
- 450 gram spaghetti, fuldkorn
Instruktioner
- Bland hakket kylling, parmesan, rasp, hvidløg, æg, persille, salt of peber i en skål. Form det til små boller.
- Stil dem i køleskabet i omtrent 15 minutter. Opvarm halvdelen af olien i en pande og steg kødbollerne. Hæld overskyende olie fra. For at lave saucen, opvarm den resterende olie i en kasserolle.
- Tilføj løg og sauter i 1-2 minutter. Tilføj de flåede tomater, tomatpure og italienske krydderier. Læg lov på og lad det komme i kog.
- Skru ned og lad det koge ved lav varme i 20 minutter. Tilføj kødboller og basilikum, lad det simre i 10-15 minutter.
- Smag til. Mens saucen simre, kog spaghetti efter anvisningerne på pakken. Dræn det godt.
- Hæld saucen over pastaen og bland godt. Pynt med frisk basilikum og knust sort peber. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 739 kcal.
Protein: 20%
Kulhydrat: 58%
Fedt: 22%