Spaghetti med Kyllingekødboller

60 min. total

Ingredienser

  • 250 gram hakket kylling
  • 30 gram parmesan, revet
  • 1,2 dl rasp
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 1,2 dl persille, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 450 gram tomat, flåede, hakket
  • 170 gram tomatpuré
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 450 gram spaghetti, fuldkorn

Instruktioner

  1. Bland hakket kylling, parmesan, rasp, hvidløg, æg, persille, salt of peber i en skål. Form det til små boller.
  2. Stil dem i køleskabet i omtrent 15 minutter. Opvarm halvdelen af olien i en pande og steg kødbollerne. Hæld overskyende olie fra. For at lave saucen, opvarm den resterende olie i en kasserolle.
  3. Tilføj løg og sauter i 1-2 minutter. Tilføj de flåede tomater, tomatpure og italienske krydderier. Læg lov på og lad det komme i kog.
  4. Skru ned og lad det koge ved lav varme i 20 minutter. Tilføj kødboller og basilikum, lad det simre i 10-15 minutter.
  5. Smag til. Mens saucen simre, kog spaghetti efter anvisningerne på pakken. Dræn det godt.
  6. Hæld saucen over pastaen og bland godt. Pynt med frisk basilikum og knust sort peber. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 739 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 22%