Spaghetti med Kyllingekødboller

60 min. total

Ingredienser

  • 0,55 pound hakket kylling
  • 0,07 pound parmesan, revet
  • 0,5 cup rasp
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 0,5 cup persille, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 16 ounce tomat, flåede, hakket
  • 6 ounce tomatpuré
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 16 ounce spaghetti, fuldkorn

Instruktioner

  1. Bland hakket kylling, parmesan, rasp, hvidløg, æg, persille, salt of peber i en skål. Form det til små boller.
  2. Stil dem i køleskabet i omtrent 15 minutter. Opvarm halvdelen af olien i en pande og steg kødbollerne. Hæld overskyende olie fra. For at lave saucen, opvarm den resterende olie i en kasserolle.
  3. Tilføj løg og sauter i 1-2 minutter. Tilføj de flåede tomater, tomatpure og italienske krydderier. Læg lov på og lad det komme i kog.
  4. Skru ned og lad det koge ved lav varme i 20 minutter. Tilføj kødboller og basilikum, lad det simre i 10-15 minutter.
  5. Smag til. Mens saucen simre, kog spaghetti efter anvisningerne på pakken. Dræn det godt.
  6. Hæld saucen over pastaen og bland godt. Pynt med frisk basilikum og knust sort peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 739 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 22%