Spaghetti med pesto og squash

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk squash i skiver
  • 12 ounce spaghetti, fuldkorns
  • 2 cup basilikum
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 spsk valnød
  • 2 spsk vand
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Opvarm en non-stick pande med fedtstof ved mellem-høj varme. Tilføj squash og steg i omtrent 10-12 minutter.
  2. Tag det af varmen. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Gem noget af pastavandet.
  3. Tilføj halvdelen af squashen, basilikum, hvidløg, valnødder, vand, olivenolie, parmesan, salt og peber til en foodprocessor og blend det sammen.
  4. Tag en skål og vend spaghettien med pesto og pasta vand. Anret squashen ovenpå og drys med parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 315 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 61%

Fedt: 23%