Spaghetti med tomat og pesto

25 min. total

Ingredienser

  • Pesto
    3,5 dl basilikum
  • 0,6 dl mandel, ristet, hakket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 spsk olivenolie
  • Pasta
    450 gram spaghetti, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 4,7 dl cherrytomat, halveret
  • 1 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Pesto
    Tilføj pestoingredienserne til en food processor. Blend indtil den ønskede konsistens er opnået
  2. Pasta
    Kog spaghettien efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  3. Imens, opvarm da olien i en stor stegepande ved mellem-høj varme. Tilføj hvidløg og steg i 30 sekunder.
  4. Tilføj cherrytomater og steg i 2-3 minutter. Tilføj spaghetti og pesto.
  5. Vend indtil spaghettien er dækket. Server med revet parmesan. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 779 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 42%