Spaghetti med tomat og pesto

25 min. total

Ingredienser

  • Pesto
    1,5 cup basilikum
  • 0,25 cup mandel, ristet, hakket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 spsk olivenolie
  • Pasta
    1 pound spaghetti, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 1 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Pesto
    Tilføj pestoingredienserne til en food processor. Blend indtil den ønskede konsistens er opnået
  2. Pasta
    Kog spaghettien efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  3. Imens, opvarm da olien i en stor stegepande ved mellem-høj varme. Tilføj hvidløg og steg i 30 sekunder.
  4. Tilføj cherrytomater og steg i 2-3 minutter. Tilføj spaghetti og pesto.
  5. Vend indtil spaghettien er dækket. Server med revet parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 779 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 42%