Spinat, Appelsin & Granatæble Salat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 6 spsk citronsaft
  • 1 tsk cayennepeber
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 6 cup spinat
  • 1 cup appelsin, skåret
  • 1 cup granatæblekerner

Instruktioner

  1. Bland kylling og halvdelen af citronsaften i en skål og krydr cayennepeber, salt og peber.
  2. Steg kyllingen i en pande ved mellemhøj varme til den er gennemstegt, omtrent 5 minutter på hver side.
  3. Skær kyllingen i tynde skiver. Pisk den resterende citronsaft, yoghurt, olivenolie, salt og peber sammen i en skål.
  4. Bland spinat, appelsin og granatæble i en skål og vend salaten med dressingen. Læg kyllingen på toppen og server.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 220 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 36%