Spinat-avocado-laksesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup goji bær
  • 2 stk laksefilet i stykker
  • 1 tsk peberkorn
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 cup babyspinat
  • 0,25 cup græskarkerner, ristet
  • 1 stk avocado i tern

Instruktioner

  1. Læg laksefileten i en sauterpande. Dæk dem vand, tilføj peberkorn, 1/3 af limesaften og salten. Bring det i kog.
  2. Når vandet bobler, vend da fileten og fjern panden fra varmen. Lad den stå i 7 minutter. Fjern laksen fra panden og lad den køle af.
  3. Pisk olivenolien og den resterende limesat sammen i en stor skål. Vend spinat og laks i dressingen.
  4. Tilføj græskarkerner, avocado og goji bær. Drys med havsalt og dryp olivenolie over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 389 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 60%