Spinat-fetamuffins

40 min. total

Ingredienser

  • 2 cup hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 0,25 tsk natron
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 0,25 tsk hvidløgspulver
  • 0,25 tsk tørret oregano
  • 2 stk æg
  • 0,75 cup mælk
  • 0,5 cup smør, smeltet
  • 2 tsk sukker
  • 2 cup spinat, hakket
  • 0,5 cup fetaost, smuldret
  • 2 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg papir i en muffinform.
  2. Pisk mel, bagepulver, natron, salt, peber, hvidløgspulver og oregano sammen.
  3. Tag en ny skål og pisk æg, mælk, smør og sukker sammen. Rør det i de tørre ingredienser.
  4. Vend spinat, feta og parmesan i dejen. Øs dejen op i muffinformen. Bag i 20-25 minutter.
  5. Lad muffinsne køle af på en bagerist i 10 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 397 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 40%

Fedt: 47%