Spinat-hytteostmuffin

50 min. total

Ingredienser

  • 150 gram spinat
  • 1 tsk salt
  • 3 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 40 gram pinjekerne
  • 150 gram hytteost, smuldret
  • 200 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver

Instruktioner

  1. Skyl spinatten og snit den. Salt spinaten og lad den trække i 10 minutter.
  2. Forvarm ovnen til 175 °C. Pisk æg og olie sammen.
  3. Tilføj pinjekerner, hytteost og spinat og bland grundigt.
  4. Bland mel og bagepulver sammen og tilføj æggeblandingen.
  5. Øs 2-3 spiseskefulde op i smurte muffinforme. Bag i 35-40 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 399 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 42%