Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Spinat-hytteostslasange
80 min. total
Ingredienser
- 16 stk lasagneplader, fuldkorn
- 450 gram hytteost
- 4,7 dl mozzarella, revet
- 280 gram spinat, optøet
- 1 stk æg
- 1 tsk salt
- 1 spsk italiensk krydderi
- 4 spsk smør
- 2 spsk hvedemel
- 4,7 dl mælk
Instruktioner
- Tilbered lasagnepladerne efter emballagens anvisning. Stil dem til siden. Forvarm ovn til 190 °C. Smør et ovnfast fad med smør.
- Bland hytteosten med 1/2 mozzarellaen. Tilføj æg, spinat, salt og krydderier. Bland grundigt.
- Dæk bunden med lasagneplader. Læg nu skiftevis spinat-osteblanding og lasagneplader. Smelt smør i en kasserolle ved mellem varme. Rør mel i.
- Tilsæt mælk gradvist under piskning. Lad det koge i 5 minutter. Fjern de fra varmen og rør den resterende mozzarella i.
- Hæld mozzarellsaucen ovenpå lasagnen. Bag den i 60 minutter. Lad den køle lidt af før servering. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 477 kcal.
Protein: 27%
Kulhydrat: 42%
Fedt: 31%