Spinat-hytteostslasange

80 min. total

Ingredienser

  • 16 stk lasagneplader, fuldkorn
  • 16 ounce hytteost
  • 2 cup mozzarella, revet
  • 10 ounce spinat, optøet
  • 1 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 4 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 cup mælk

Instruktioner

  1. Tilbered lasagnepladerne efter emballagens anvisning. Stil dem til siden. Forvarm ovn til 190 °C. Smør et ovnfast fad med smør.
  2. Bland hytteosten med 1/2 mozzarellaen. Tilføj æg, spinat, salt og krydderier. Bland grundigt.
  3. Dæk bunden med lasagneplader. Læg nu skiftevis spinat-osteblanding og lasagneplader. Smelt smør i en kasserolle ved mellem varme. Rør mel i.
  4. Tilsæt mælk gradvist under piskning. Lad det koge i 5 minutter. Fjern de fra varmen og rør den resterende mozzarella i.
  5. Hæld mozzarellsaucen ovenpå lasagnen. Bag den i 60 minutter. Lad den køle lidt af før servering. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 477 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 31%