Spinat-hytteostslasange

80 min. total

Ingredienser

  • 16 stk lasagneplader, fuldkorn
  • 450 gram hytteost
  • 4,7 dl mozzarella, revet
  • 280 gram spinat, optøet
  • 1 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 4 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4,7 dl mælk

Instruktioner

  1. Tilbered lasagnepladerne efter emballagens anvisning. Stil dem til siden. Forvarm ovn til 190 °C. Smør et ovnfast fad med smør.
  2. Bland hytteosten med 1/2 mozzarellaen. Tilføj æg, spinat, salt og krydderier. Bland grundigt.
  3. Dæk bunden med lasagneplader. Læg nu skiftevis spinat-osteblanding og lasagneplader. Smelt smør i en kasserolle ved mellem varme. Rør mel i.
  4. Tilsæt mælk gradvist under piskning. Lad det koge i 5 minutter. Fjern de fra varmen og rør den resterende mozzarella i.
  5. Hæld mozzarellsaucen ovenpå lasagnen. Bag den i 60 minutter. Lad den køle lidt af før servering. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 477 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 31%