Spinat-oste-quiche

30 min. total

Ingredienser

  • 1 stk tærtedej, fuldkorn
  • 12 ounce mælk
  • 0,33 cup hytteost
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 4 stk æg
  • 0,5 tsk løgpulver
  • 0,5 tsk salt og peber
  • 10 ounce spinat, optøet

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 190 °C. Pisk mælk, hytteost, parmesanost, æg, løgpulver, salt og peber sammen.
  2. Læg tærtedejen i en tærteform. Fordel spinaten jævnt på tærtedejen. Sæt tærteformen på en bageplade. Hæld æggeblandingen i formen.
  3. Bag i 15 minutter. Dæk med sølvpapir. Skær et stort hul i midten af sølvpapiret.
  4. Skru ned til 175 °C. Bag tærten i yderliggere 15-20 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 430 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 52%