Spinat-paprikakylling-salat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk paprika, røget
  • 2 cup spinat
  • 1 spsk tørret tranebær
  • 0,25 cup hytteost, smuldret
  • 1 stk kyllingebryst

Instruktioner

  1. Pisk citronsaft, honning, salt og peber sammen i en skål.
  2. Læg kyllingen i en ny skål. Tilføj olie, hvidløg, paprika, salt og peber. Masser krydderblandingen ind i kyllingen.
  3. Opvarm en pande med fedtstof ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  4. Læg spinat på en tallerken med tranebær og fetaost. Skær kyllingen i skiver, anret den på toppen og dryp dressing over det hele. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 445 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 49%