Spinat-paprikakylling-salat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk paprika, røget
  • 4,7 dl spinat
  • 1 spsk tørret tranebær
  • 0,6 dl hytteost, smuldret
  • 1 stk kyllingebryst

Instruktioner

  1. Pisk citronsaft, honning, salt og peber sammen i en skål.
  2. Læg kyllingen i en ny skål. Tilføj olie, hvidløg, paprika, salt og peber. Masser krydderblandingen ind i kyllingen.
  3. Opvarm en pande med fedtstof ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  4. Læg spinat på en tallerken med tranebær og fetaost. Skær kyllingen i skiver, anret den på toppen og dryp dressing over det hele. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 445 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 49%