Spinatburrito med oksekød

40 min. total

Ingredienser

  • Tortilla
    4 cup spinat, optøet
  • 1 cup hvedemel
  • 0,25 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vand
  • Oksekød
    2 spsk olivenolie
  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 1,5 spsk chili, stødt
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 10 ounce spinat
  • 1 cup majs, drænet
  • 1 cup cheddar, revet
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Tortilla
    Tilføj spinat til en blender og blend indtil ensartet. Tag en skål og pisk mel og salt sammen.
  2. Tilføj spinatpuréen og olie til melblandingen. Tilføj vand, hvis dejen er for tør. Tilsæt mel, hvis dejen er for klistret.
  3. Form dejen til en glat klump, halver og form til boller. Fortsæt halvering indtil otte boller er opnået. Rul hver dejbolle ud mellem to stykker bagepapir.
  4. Opvarm olivenolie i en non-stick pande ved mellem varme. Steg tortilliaerne i panden en af gangen.
  5. Oksekød
    Opvarm en non-stick pande over mellem varme. Brun kødet i 8-10 minutter. Hæld fedtet fra.
  6. Krydr kødet med chili, spidskommen, salt og peber. Tilføj majs og rør rundt.
  7. Varm blanding igennem. Fjern den fra varmen og rør ost i. Øs okseblandingen op på tortillaerne. Tilføj spinat, majs og cheddar.
  8. Fold siderne ind og fyldet og rul den sammen. Skær burritoen over på midten. Pynt med forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 669 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 50%