Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Spinatburrito med oksekød
40 min. total
Ingredienser
-
Tortilla
9,5 dl spinat, optøet - 2,4 dl hvedemel
- 0,25 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk vand
-
Oksekød
2 spsk olivenolie - 450 gram hakket oksekød (lav fedt)
- 1,5 spsk chili, stødt
- 0,5 tsk spidskommen, stødt
- 280 gram spinat
- 2,4 dl majs, drænet
- 2,4 dl cheddar, revet
- 1 spsk forårsløg, hakket
Instruktioner
-
Tortilla
Tilføj spinat til en blender og blend indtil ensartet. Tag en skål og pisk mel og salt sammen. - Tilføj spinatpuréen og olie til melblandingen. Tilføj vand, hvis dejen er for tør. Tilsæt mel, hvis dejen er for klistret.
- Form dejen til en glat klump, halver og form til boller. Fortsæt halvering indtil otte boller er opnået. Rul hver dejbolle ud mellem to stykker bagepapir.
- Opvarm olivenolie i en non-stick pande ved mellem varme. Steg tortilliaerne i panden en af gangen.
-
Oksekød
Opvarm en non-stick pande over mellem varme. Brun kødet i 8-10 minutter. Hæld fedtet fra. - Krydr kødet med chili, spidskommen, salt og peber. Tilføj majs og rør rundt.
- Varm blanding igennem. Fjern den fra varmen og rør ost i. Øs okseblandingen op på tortillaerne. Tilføj spinat, majs og cheddar.
- Fold siderne ind og fyldet og rul den sammen. Skær burritoen over på midten. Pynt med forårsløg. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 669 kcal.
Protein: 23%
Kulhydrat: 27%
Fedt: 50%