Spinatburrito med oksekød

40 min. total

Ingredienser

  • Tortilla
    9,5 dl spinat, optøet
  • 2,4 dl hvedemel
  • 0,25 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vand
  • Oksekød
    2 spsk olivenolie
  • 450 gram hakket oksekød (lav fedt)
  • 1,5 spsk chili, stødt
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 280 gram spinat
  • 2,4 dl majs, drænet
  • 2,4 dl cheddar, revet
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Tortilla
    Tilføj spinat til en blender og blend indtil ensartet. Tag en skål og pisk mel og salt sammen.
  2. Tilføj spinatpuréen og olie til melblandingen. Tilføj vand, hvis dejen er for tør. Tilsæt mel, hvis dejen er for klistret.
  3. Form dejen til en glat klump, halver og form til boller. Fortsæt halvering indtil otte boller er opnået. Rul hver dejbolle ud mellem to stykker bagepapir.
  4. Opvarm olivenolie i en non-stick pande ved mellem varme. Steg tortilliaerne i panden en af gangen.
  5. Oksekød
    Opvarm en non-stick pande over mellem varme. Brun kødet i 8-10 minutter. Hæld fedtet fra.
  6. Krydr kødet med chili, spidskommen, salt og peber. Tilføj majs og rør rundt.
  7. Varm blanding igennem. Fjern den fra varmen og rør ost i. Øs okseblandingen op på tortillaerne. Tilføj spinat, majs og cheddar.
  8. Fold siderne ind og fyldet og rul den sammen. Skær burritoen over på midten. Pynt med forårsløg. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 669 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 50%