Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Spinatpizza
50 min. total
Ingredienser
- 140 gram spinat
- 1,2 dl vand
- 1,2 dl varmt vand
- 1 tsk sukker
- 2,3 tsk tørgær
- 1 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 8,3 dl fuldkornshvedemel
- 2,4 dl mozzarella, revet
- 2,4 dl romainesalat
- 0,6 dl granatæblekerner
- 1 spsk ærtespirer
- 0,6 dl basilikum
- 0,6 dl tomatsauce
Instruktioner
- Tilføj spinat og vand ved rumtemperatur til en foodprocessor, blend indtil en puré er opnået. Lad den trække.
- Tag en skål, tilføj varmt vand, drys sukker og gær på og rør det sammen. Lad det trække i 10 minutter.
- Tilføj 1/3 af melet, salt, olie og spinat puré til skålen. Tilsæt den resterende mel gradvist under ældning af dejen og æld indtil ensartet.
- Form en klump af dejen og smør olie på hele overfladen. Læg den i en skål og dæk skålen med et hviskestykke.
- Læg en pizzasten på den nederste bagerist. Forvarm ovnen til 205 °C. Rul dejen ud.
- Læg dejen på et stykke bagepapir og strø mozzarella på den. Bag i 20-25 minutter indtil den er sprød.
- Tag pizzaen ud og læg salat, granatæblekerner, ærtespirer og basilikum på. Skær den ud og server med tomatsauce. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 609 kcal.
Protein: 15%
Kulhydrat: 63%
Fedt: 22%