Spinatpizza

50 min. total

Ingredienser

  • 140 gram spinat
  • 1,2 dl vand
  • 1,2 dl varmt vand
  • 1 tsk sukker
  • 2,3 tsk tørgær
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 8,3 dl fuldkornshvedemel
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 2,4 dl romainesalat
  • 0,6 dl granatæblekerner
  • 1 spsk ærtespirer
  • 0,6 dl basilikum
  • 0,6 dl tomatsauce

Instruktioner

  1. Tilføj spinat og vand ved rumtemperatur til en foodprocessor, blend indtil en puré er opnået. Lad den trække.
  2. Tag en skål, tilføj varmt vand, drys sukker og gær på og rør det sammen. Lad det trække i 10 minutter.
  3. Tilføj 1/3 af melet, salt, olie og spinat puré til skålen. Tilsæt den resterende mel gradvist under ældning af dejen og æld indtil ensartet.
  4. Form en klump af dejen og smør olie på hele overfladen. Læg den i en skål og dæk skålen med et hviskestykke.
  5. Læg en pizzasten på den nederste bagerist. Forvarm ovnen til 205 °C. Rul dejen ud.
  6. Læg dejen på et stykke bagepapir og strø mozzarella på den. Bag i 20-25 minutter indtil den er sprød.
  7. Tag pizzaen ud og læg salat, granatæblekerner, ærtespirer og basilikum på. Skær den ud og server med tomatsauce. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 609 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 22%