Spinatsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup champignon i skiver
  • 2 cup spinat
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 4 stk kalkunbacon, hakket

Instruktioner

  1. Læg ægget i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring vandet i kog ved mellem-høj varme. Sæt låg på gryden og fjern den fra varmen. Stil det til siden.
  2. Når vandet er kølet af, pil da æggene og halver dem. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Steg baconen. Tag den af og stil den til siden.
  3. Tilføj hvidløg til panden, krydr med salt og peber og steg i 2 minutter under omrøring. Tilføj champignoner og steg dem indtil lysebrune.
  4. Fjern panden fra varmen. Bland spinat, champignon, æg, rødløg og bacon i en skål.
  5. Server salaten med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 345 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 61%