Spinatvafler med spejlæg

35 min. total

Ingredienser

  • 190 gram havregryn
  • 2 tsk bagepulver
  • 90 gram spinat
  • 4 stk æg
  • 3 spsk kokosolie
  • 2,5 translation missing: da.fluid_ounce mandelmælk
  • 4 stk cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Tilføj havregryn til en foodprocessor. Kør indtil de er lavet til havremel.
  2. Tilføj bagepulver, salt, 3/4 af spinatten, 1/2 af æggene, kokosolie og mælk.
  3. Blend indtil ensartet. Hæld blandingen i et vaffeljern. Bag i 2-3 minutter.
  4. Spejl de resterende æg efter smag. Krydr med salt og peber.
  5. Server æggene på vaflerne sammen med den resterende spinat og tomat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 695 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 46%