Sprød fisk med kartofler

45 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kartoffel, skåret
  • 1,2 dl fuldkornshvedemel
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk salt og peber
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 230 gram torskefilet
  • 0,6 dl cherrytomat, halveret
  • 1 spsk forårsløg, hakket
  • 1 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Smør en bageplade med fedtstof. Skær de uskrællede kartoflerne i skiver.
  2. Skyl dem og lad dem tørre. Læg kartoffelskiverne på bagepladen. Bag i 30 minutter. Tilføj mel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.
  3. Rør æggene i de tørre ingredienser. Rør indtil en dej er skabt. Tilføj vand om nødvendigt. Dyp torskefiletten i dejen og læg den på bagepladen ved siden af kartoflerne.
  4. Bag i 20 minutter, vend en gang undervejs. Server fisk og kartofler med citronen. Pynt med frisk tomat og forårsløg. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 605 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 68%

Fedt: 7%