Sprød fisk med kartofler

45 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kartoffel, skåret
  • 0,5 cup fuldkornshvedemel
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk salt og peber
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 8 ounce torskefilet
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret
  • 1 spsk forårsløg, hakket
  • 1 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Smør en bageplade med fedtstof. Skær de uskrællede kartoflerne i skiver.
  2. Skyl dem og lad dem tørre. Læg kartoffelskiverne på bagepladen. Bag i 30 minutter. Tilføj mel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.
  3. Rør æggene i de tørre ingredienser. Rør indtil en dej er skabt. Tilføj vand om nødvendigt. Dyp torskefiletten i dejen og læg den på bagepladen ved siden af kartoflerne.
  4. Bag i 20 minutter, vend en gang undervejs. Server fisk og kartofler med citronen. Pynt med frisk tomat og forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 605 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 68%

Fedt: 7%