Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Sprød fisk med kartofler
45 min. total
Ingredienser
- 4 stk kartoffel, skåret
- 1,2 dl fuldkornshvedemel
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk paprika
- 0,5 tsk salt og peber
- 0,5 stk æg, pisket
- 230 gram torskefilet
- 0,6 dl cherrytomat, halveret
- 1 spsk forårsløg, hakket
- 1 stk citronbåd
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 205 °C. Smør en bageplade med fedtstof. Skær de uskrællede kartoflerne i skiver.
- Skyl dem og lad dem tørre. Læg kartoffelskiverne på bagepladen. Bag i 30 minutter. Tilføj mel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.
- Rør æggene i de tørre ingredienser. Rør indtil en dej er skabt. Tilføj vand om nødvendigt. Dyp torskefiletten i dejen og læg den på bagepladen ved siden af kartoflerne.
- Bag i 20 minutter, vend en gang undervejs. Server fisk og kartofler med citronen. Pynt med frisk tomat og forårsløg. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 605 kcal.
Protein: 25%
Kulhydrat: 68%
Fedt: 7%