Sprød kartoffelsalat

40 min. total

Ingredienser

  • 1,5 pound kartoffel, skåret
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2,3 spsk sherryeddike
  • 0,5 cup soltørret tomat, hakket
  • 2,5 cup rucola

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 420 °C. Fordel kartoffelskiverne på en bageplade.
  2. Dryp 1/2 af olien over og vend dem til de er dækket. Krydr med salt og peber. Ovnsteg i 25 minutter.
  3. Pisk den resterende olie, sennep og eddike sammen. Krydr med salt og peber.
  4. Tilføj kartofler, soltørret tomat og rucola til en skål. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 528 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 40%