Sprød kartoffelsalat

40 min. total

Ingredienser

  • 680 gram kartoffel, skåret
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2,3 spsk sherryeddike
  • 1,2 dl soltørret tomat, hakket
  • 5,9 dl rucola

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 420 °C. Fordel kartoffelskiverne på en bageplade.
  2. Dryp 1/2 af olien over og vend dem til de er dækket. Krydr med salt og peber. Ovnsteg i 25 minutter.
  3. Pisk den resterende olie, sennep og eddike sammen. Krydr med salt og peber.
  4. Tilføj kartofler, soltørret tomat og rucola til en skål. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 528 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 40%