Sqaushnudle Kyllinge Lasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sqaush
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 pound hakket kylling
  • 2 cup tomatsauce
  • 16 ounce ricotta ost
  • 0,25 cup æggehvider
  • 6 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret oregano
  • 4 ounce mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C.
  2. Brug et mandolinjern på største indstilling til at lave squashnudler.
  3. Fordel squashnudlerne på en bageplade og bag dem i 10 minutter for at tørre dem. Tag dem ud og stil dem til side. Sautér løg og hvidløget i en gryde i 3-4 minutter.
  4. Tilføj kyllingehakke og steg i omtrent 5 minutter. Tilføj en fjerdel af tomatsovsen og kog det i yderligere 5 minutter.
  5. Mens kyllingen koger, dæk bunden af en bredepande med en fjerdel af tomatsovsen. Læg et lag af squashnudler ovenpå, brug omtrent en tredjedel.
  6. Bland ricotta, æggehvider, parmesan, basilikum og oregano i en skål. Når køddet er færdigkogt tilføj det da til skålen og bland godt.
  7. Dan et lag af halvdelen af kødsovsen ovenpå squashnudle laget. Læg derefter et lag af squashnudler og den resterende kødsovs ovenpå.
  8. Læg derefter de sidste lag af suashnudler. Fordel den resterende tomatsovs ovenpå. Læg et lag a mozzarella øverst.
  9. Dæk bredepanden med sølvpapir og bag den i 15 minutter. Fjern derefter sølvpapiret og bag lasagnen i yderligere 20-25 minutter.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 475 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 36%