Squash fyldt med couscous

35 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sqaush
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup hakkede tomater
  • 1 cup couscous, fuldkorn
  • 0,5 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 cup mozzarella, revet
  • 0,5 stk agurk i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Bring en gryde med vand op og simre, læg squashen i.
  2. Kog squashen i 10 minutter. Tag den op og læg den til siden. Opvarm olien i en pande og sorter løgene indtil de er bløde. Kog couscousen efter emballagens anvisninger.
  3. Tilføj hvidløg og sauter i 30 sekunder. Skær squashen midt over på langs.
  4. Udhul squashen, gem den udhulede del og læg indmaden i en skål. Bland indmad, løg og hvidløg.
  5. Tilføj tomater, couscous, basilikum, persille, salt og peber. Fyld blandingen i de halve udhulede squash.
  6. Læg osten ovenpå. Smør olie på en bageplade og læg squashene på den. Bag i 10 minutter.
  7. Tag de fyldte squash ud, læg dem på en tallerken og pynt med agurk. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 368 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 32%