Squash fyldt med couscous

35 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sqaush
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl hakkede tomater
  • 2,4 dl couscous, fuldkorn
  • 0,5 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk persille, hakket
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 0,5 stk agurk i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Bring en gryde med vand op og simre, læg squashen i.
  2. Kog squashen i 10 minutter. Tag den op og læg den til siden. Opvarm olien i en pande og sorter løgene indtil de er bløde. Kog couscousen efter emballagens anvisninger.
  3. Tilføj hvidløg og sauter i 30 sekunder. Skær squashen midt over på langs.
  4. Udhul squashen, gem den udhulede del og læg indmaden i en skål. Bland indmad, løg og hvidløg.
  5. Tilføj tomater, couscous, basilikum, persille, salt og peber. Fyld blandingen i de halve udhulede squash.
  6. Læg osten ovenpå. Smør olie på en bageplade og læg squashene på den. Bag i 10 minutter.
  7. Tag de fyldte squash ud, læg dem på en tallerken og pynt med agurk. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 368 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 32%