Squashlasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 1 tsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 28 ounce tomat i tern
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 3 stk squash i skiver
  • 4,5 cup ricotta ost
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 stk æg, pisket

Instruktioner

  1. I en kasserolle, brun kødet og krydr med salt og peber. Derefter, dræn kødet og læg det til siden.
  2. Til den samme kasserolle, tilføj olivenolie og sauter hvidløg og løg i 2 minutter. Tilføj kødet til panden, tilføj tomater, basilikum, salt og peber.
  3. Lad det simre ved lav varme i 30-40 minutter under lov. Salt squashen let og lad den trække i 10 minutter. Brug køkkenrulle til at fjerne overskydende fugt.
  4. Varm en pande ved mellem-høj varme og steg squashen i 2-3 minutter på hver side. Fjern fra varmen. Forvarm ovnen til 190 °C.
  5. I en skål, bland Ricottaost, Parmesanost og æg. Rør det grundigt sammen. I en dyb 23 x 30 bredepande fordel 1/4 del af saucen på bunden.
  6. Læg et lag af squash. Fordel 1/3 af ricottaosteblandingen ovenpå.
  7. Gentag dette indtil alle ingredienser er brugt op. Afslut med det sidste squash og sauce.
  8. Dæk til med sølvpapir og bag i 30 minutter. Fjern sølvpapiret og bag i yderligere 20 minutter.
  9. Bag indtil osten er smeltet, omkring 10 minutter. Lad den trække i 5-10 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 318 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 51%