Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Squashlasagne
90 min. total
Ingredienser
- 450 gram hakket oksekød (lav fedt)
- 1 tsk olivenolie
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 stk løg, hakket
- 790 gram tomat i tern
- 2 spsk basilikum, hakket
- 3 stk squash i skiver
- 11 dl ricotta ost
- 4 spsk parmesan, revet
- 1 stk æg, pisket
Instruktioner
- I en kasserolle, brun kødet og krydr med salt og peber. Derefter, dræn kødet og læg det til siden.
- Til den samme kasserolle, tilføj olivenolie og sauter hvidløg og løg i 2 minutter. Tilføj kødet til panden, tilføj tomater, basilikum, salt og peber.
- Lad det simre ved lav varme i 30-40 minutter under lov. Salt squashen let og lad den trække i 10 minutter. Brug køkkenrulle til at fjerne overskydende fugt.
- Varm en pande ved mellem-høj varme og steg squashen i 2-3 minutter på hver side. Fjern fra varmen. Forvarm ovnen til 190 °C.
- I en skål, bland Ricottaost, Parmesanost og æg. Rør det grundigt sammen. I en dyb 23 x 30 bredepande fordel 1/4 del af saucen på bunden.
- Læg et lag af squash. Fordel 1/3 af ricottaosteblandingen ovenpå.
- Gentag dette indtil alle ingredienser er brugt op. Afslut med det sidste squash og sauce.
- Dæk til med sølvpapir og bag i 30 minutter. Fjern sølvpapiret og bag i yderligere 20 minutter.
- Bag indtil osten er smeltet, omkring 10 minutter. Lad den trække i 5-10 minutter. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 318 kcal.
Protein: 33%
Kulhydrat: 16%
Fedt: 51%