Squashnudler med pesto

15 min. total

Ingredienser

  • 4 stk squash som nudler
  • 2 cup basilikum
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 3 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Brug et juliennejern til at skære squashen i strimler.
  2. Tilføj basilikum og hvidløg til en food processor. Blend indtil hakket.
  3. Hæld olivenolie foodprocessoren mens den køre.
  4. Tilføj citronsaft og parmesanost. Blend indtil ensartet. Krydr med salt og peber.
  5. Vend squashnudlerne med pestoen. Server med friske tomater. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 230 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 58%