Squashspaghetti

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk squash som nudler
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,66 cup hasselnødder, hakket
  • 1 stk løg, hakket
  • 0,5 cup soltørret tomat, hakket
  • 1 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Brug et julennejern til at skære squashen i tynde strimler.
  2. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Steg squash-nudlerne.
  3. Tilføj løg, hasselnødder og tomat. Fortsæt stegningen indtil nudlerne er møre.
  4. Krydr med salt og peber. Dryp evt. med ekstra olie.
  5. Overfør sqaushblandingen til en tallerken og vend den med citronsaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 521 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 23%

Fedt: 67%