Stegte kammuslinger

15 min. total

Ingredienser

  • 10 stk kammuslinger
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1 stk hovedsalat, snittet

Instruktioner

  1. Dup kammuslingerne tørre. Krydr med salt og peber. Opvarm olien i en smedjernspande ved høj varme.
  2. Steg kammuslinger i 2 minutter på hver side. Tag dem af panden og stil dem til siden.
  3. Tilføj hvidløg, citronsaft og persille til panden, rør rundt indtil hvidløget er kogt ud.
  4. Læg kammuslinger tilbage i panden og steg i 1 minut på hver side.
  5. Server kammuslinger på salatblad. Dryp citronsaucen over. Pynt med urter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 192 kcal.

Protein: 46%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 38%