Stegte nudler med kylling

30 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup kyllingebouillon
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 2 spsk rapsolie, opdelt
  • 1 spsk ingefær, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk løg i skiver
  • 1 stk gulerod i strimler
  • 2 stk kyllingebryst, skåret
  • 1 cup champignon i skiver
  • 12 ounce risnudler
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Rør bouillon, fiskesauce og sojasauce sammen. Kog nudlerne efter emballagens anvisninger.
  2. Opvarm en wok pande over høj varme. Tilføj 1/2 af olien, ingefær, hvidløg, læg og gulerod. Lynsteg det i 2 minutter.
  3. Flyt grøntsagerne til en skål. Hæld vandet fra nudlerne. Tør panden af, stil den tilbage på varmen og tilføj den resterende olie.
  4. Tilføj kylling og champignon, steg i 5-7 minutter. Tilføj nudler og lynsteg i 2-3 minutter.
  5. Tilføj grøntsagerne til wokken. Vend dem i 1 minut. Hæld saucen over og lynsteg i 3-4 minutter.
  6. Server de stegte nudler pyntet med forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 523 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 20%