Stegte nudler med kylling

30 min. total

Ingredienser

  • 1,8 dl kyllingebouillon
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 2 spsk rapsolie, opdelt
  • 1 spsk ingefær, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk løg i skiver
  • 1 stk gulerod i strimler
  • 2 stk kyllingebryst, skåret
  • 2,4 dl champignon i skiver
  • 340 gram risnudler
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Rør bouillon, fiskesauce og sojasauce sammen. Kog nudlerne efter emballagens anvisninger.
  2. Opvarm en wok pande over høj varme. Tilføj 1/2 af olien, ingefær, hvidløg, læg og gulerod. Lynsteg det i 2 minutter.
  3. Flyt grøntsagerne til en skål. Hæld vandet fra nudlerne. Tør panden af, stil den tilbage på varmen og tilføj den resterende olie.
  4. Tilføj kylling og champignon, steg i 5-7 minutter. Tilføj nudler og lynsteg i 2-3 minutter.
  5. Tilføj grøntsagerne til wokken. Vend dem i 1 minut. Hæld saucen over og lynsteg i 3-4 minutter.
  6. Server de stegte nudler pyntet med forårsløg. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 523 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 20%