Sukker ærte-asparges-tigerrejesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 4 tsk olivenolie
  • 1,5 pound tigerrejer, blancheret
  • 0,33 cup limesaft
  • 2 spsk honning
  • 2 cup sukkerærter
  • 2 cup asparges, blancheret
  • 2 stk æg

Instruktioner

  1. Bring en gryde med vand i kog over mellem-høj varme. Læg æggene i. Kog i 7 minutter.
  2. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og halver.
  3. Opvarm en pande med 1/2 af olien i en pande. Krydr tigerrejerne med salt og peber. Steg dem i minutter. Lad dem køle af.
  4. Pisk limesaft, honning, den resterende olie, salt og peber sammen i en skål.
  5. Tilføj asparges, sukkerærter og tigerrejer til skålen og vend salaten. Server med æg ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 55%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 24%