Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Svampe Risotto med Brune Ris
40 min. total
Ingredienser
- 3,5 dl varmt vand
- 4 tsk olivenolie, opdelt
- 1,2 dl løg, hakket
- 2,4 dl brune ris
- 1,2 dl hvidvin
- 7,1 dl kyllingebouillon
- 140 gram champignon i skiver
- 50 gram parmesan, revet
- 1 tsk timian, hakket
Instruktioner
- Rens champignon i koldt vandt, tør dem af i et viskestykke og skær dem i skiver.
- Varm olivenolie i en stegepande på medium varme. Put løg og champignon i panden og steg i 2-3 min. Gem en smule af de stegte champignon til pynt.
- Kom ris, hvidløg og timian på panden og steg indtil alle ingredienser har et fint lag af olivenolie. Hæld lidt hvidvin over risene og lad det koge. Hæld lidt fond i sammen med vinen hvis det er nødvendigt.
- Rør i risene til de næsten er tørre. Hæld lidt fond i ad gangen under omrøring.
- Fortsæt denne fremgangsmåde og stop når risene næsten er bløde. Smag gerne løbende så du sikre, at risene har "bid".
- Smag til med salt og peber. Fjern risene fra varmen og servér risottoen med pynt af champignon og frisk timian. Værsgo´!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 326 kcal.
Protein: 14%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 31%