Svampe Risotto med Brune Ris

40 min. total

Ingredienser

  • 3,5 dl varmt vand
  • 4 tsk olivenolie, opdelt
  • 1,2 dl løg, hakket
  • 2,4 dl brune ris
  • 1,2 dl hvidvin
  • 7,1 dl kyllingebouillon
  • 140 gram champignon i skiver
  • 50 gram parmesan, revet
  • 1 tsk timian, hakket

Instruktioner

  1. Rens champignon i koldt vandt, tør dem af i et viskestykke og skær dem i skiver.
  2. Varm olivenolie i en stegepande på medium varme. Put løg og champignon i panden og steg i 2-3 min. Gem en smule af de stegte champignon til pynt.
  3. Kom ris, hvidløg og timian på panden og steg indtil alle ingredienser har et fint lag af olivenolie. Hæld lidt hvidvin over risene og lad det koge. Hæld lidt fond i sammen med vinen hvis det er nødvendigt.
  4. Rør i risene til de næsten er tørre. Hæld lidt fond i ad gangen under omrøring.
  5. Fortsæt denne fremgangsmåde og stop når risene næsten er bløde. Smag gerne løbende så du sikre, at risene har "bid".
  6. Smag til med salt og peber. Fjern risene fra varmen og servér risottoen med pynt af champignon og frisk timian. Værsgo´!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 326 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 31%