Svinekamssalat

90 min. total

Ingredienser

  • 1800 gram svinekam
  • 1,2 dl tørret timian
  • 4 spsk olivenolie, opdelt
  • 8 fed hvidløg, finthakket
  • 14 dl rucola
  • 2,4 dl radise i skiver
  • 1 spsk balsamico eddike

Instruktioner

  1. Opvarm ovnen til 230 °C. Lav et lodret snit i siden af stegen, omkring 3/4 af vejen igennem. Krydr med salt og peber.
  2. Bland timian, hvidløg og halvdelen af olien. Smør blandingen på inden i kødet. Rul stegen sammen og bind en snor om.
  3. Gnid olie i stegen. Krydr den med salt og peber. Læg stegen i et ovnfastfad med fedtsiden opad. Ovnsteg i 15-20 minutter.
  4. Skru ned for varmen til 150 °C. Lad stegen stege i endnu 60 minutter. Hæld jævnligt saft over den.
  5. Fjern stegen fra ovnen og lad den køle af. Vend rucola og radise med olie og eddike. Anret skiver af stegen på en bund af salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 673 kcal.

Protein: 63%

Kulhydrat: 5%

Fedt: 32%