Svinekamssalat

90 min. total

Ingredienser

  • 4 pound svinekam
  • 0,5 cup tørret timian
  • 4 spsk olivenolie, opdelt
  • 8 fed hvidløg, finthakket
  • 6 cup rucola
  • 1 cup radise i skiver
  • 1 spsk balsamico eddike

Instruktioner

  1. Opvarm ovnen til 230 °C. Lav et lodret snit i siden af stegen, omkring 3/4 af vejen igennem. Krydr med salt og peber.
  2. Bland timian, hvidløg og halvdelen af olien. Smør blandingen på inden i kødet. Rul stegen sammen og bind en snor om.
  3. Gnid olie i stegen. Krydr den med salt og peber. Læg stegen i et ovnfastfad med fedtsiden opad. Ovnsteg i 15-20 minutter.
  4. Skru ned for varmen til 150 °C. Lad stegen stege i endnu 60 minutter. Hæld jævnligt saft over den.
  5. Fjern stegen fra ovnen og lad den køle af. Vend rucola og radise med olie og eddike. Anret skiver af stegen på en bund af salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 673 kcal.

Protein: 63%

Kulhydrat: 5%

Fedt: 32%