Svinemørbradsalat

35 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 2,5 pound svinemørbrad
  • 4 cup blandet salat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 2 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Tilføj 1/2 af olien, 1/2 af eddiken og peber til en lynlåspose. Luk og ryst.
  2. Læg svinemørbrad i posen og lade den marinere i 15 minutter.
  3. Opvarm en grill til mellem varme. Steg mørbraden i 13-15 minutter, vend halvvejs.
  4. Tag mørbraden af og skær den i skiver.
  5. Pisk den resterende olie, den resterende eddike, honning, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  6. Tilføj salat, agurk og tomat til skålen og vend. Anret mørbraden ovenpå salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 465 kcal.

Protein: 54%

Kulhydrat: 8%

Fedt: 39%