Tacos med blomkål og kokos

40 min. total

Ingredienser

  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 spsk koriander, stødt
  • 2 spsk limesaft
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 0,5 stk rød chili, hakket
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Læg blomkålen på.
  2. Øs kokosolie over blomkålen.
  3. Strø salt og koriander over blomkålen. Bag den i ovnen i omtrent 30 minutter. Imens, tilbered da tortillaerne efter emballagens anvisning.
  4. Pisk limesaft, olivenolie, eddike, sennep, koriander, chili, salt og peber sammen.
  5. Læg blomkålen i tortillaerne og øs dressing over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 535 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 42%