Teriyaki kyllingekødboller

45 min. total

Ingredienser

  • Kødboller
    1 pound hakket kylling
  • 1 stk æg
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 tsk ingefær, revet
  • 1 spsk soyasauce
  • Sauce
    0,5 cup soyasauce
  • 0,5 spsk sesamolie
  • 1 spsk riseddike
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 tsk ingefær, revet
  • 0,5 spsk majsstivelse
  • 0,5 spsk vand
  • Risskål
    2 cup brune ris, kogt
  • 4 stk pak choi
  • 2 cup edamame bønner, blancheret
  • 0,5 spsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Kødboller
    Forvarm ovnen til 200 °C. Læg bagepapir på en bageplade. I en skål, bland alle ingredienser til kødbollerne.
  2. Bland dem grundigt sammen. Brug hænderne til at forme kødboller. Placer dem på bagepapiret. Bag i 20-25 minutter.
  3. Sauce
    I en kasserolle, hæld soja sauce, risedikke, sesamolie, honning, hvidløg og ingefær sammen, og rør dem sammen over mellem varme 2-3 minutter.
  4. I en skål, opløs majsstivelsen i vandet. Tilsæt den langsomt til saucen, mens du pisker dem sammen indtil saucen tyknes, omtrent 5 minutter.
  5. Risskål
    Kog risene efter emballagens anvisninger.
  6. Server kødbollerne ovenpå de brune ris, sammen med pak choi og edamame bønner. Pynt med sesamfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 782 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 19%