Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Teriyaki kyllingekødboller
45 min. total
Ingredienser
-
Kødboller
450 gram hakket kylling - 1 stk æg
- 1 tsk hvidløg, finthakket
- 2 tsk ingefær, revet
- 1 spsk soyasauce
-
Sauce
1,2 dl soyasauce - 0,5 spsk sesamolie
- 1 spsk riseddike
- 2 spsk honning
- 2 tsk hvidløg, finthakket
- 2 tsk ingefær, revet
- 0,5 spsk majsstivelse
- 0,5 spsk vand
-
Risskål
4,7 dl brune ris, kogt - 4 stk pak choi
- 4,7 dl edamame bønner, blancheret
- 0,5 spsk sesamfrø
Instruktioner
-
Kødboller
Forvarm ovnen til 200 °C. Læg bagepapir på en bageplade. I en skål, bland alle ingredienser til kødbollerne. - Bland dem grundigt sammen. Brug hænderne til at forme kødboller. Placer dem på bagepapiret. Bag i 20-25 minutter.
-
Sauce
I en kasserolle, hæld soja sauce, risedikke, sesamolie, honning, hvidløg og ingefær sammen, og rør dem sammen over mellem varme 2-3 minutter. - I en skål, opløs majsstivelsen i vandet. Tilsæt den langsomt til saucen, mens du pisker dem sammen indtil saucen tyknes, omtrent 5 minutter.
-
Risskål
Kog risene efter emballagens anvisninger. - Server kødbollerne ovenpå de brune ris, sammen med pak choi og edamame bønner. Pynt med sesamfrø. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 782 kcal.
Protein: 27%
Kulhydrat: 54%
Fedt: 19%