Teriyakilaks med ris og grønt.

45 min. total

Ingredienser

  • 1 cup soyasauce
  • 0,5 cup brun farin
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 4 stk laksefilet
  • 2 cup brune ris, kogt
  • 1 cup spinat
  • 1 cup gulerod, revet
  • 2 stk avocado i skiver
  • 4 stk radise i skiver
  • 2 cup sukkerærter
  • 4 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Tag en kasserolle og pisk sojasauce, brun farin, hvidløg og ingefær sammen. Lad det simre. Fjern fra varmen.
  3. Tag 1/2 af saucen fra til glasering. Forvarm ovnen til 205 °C. Pensel laksen med teriyakisaucen. .
  4. Læg laksen med skinnet nedad på bagepladen. Steg den i 2 minutter. Tag laksen ud af ovnen og pensel dem med mere teriyakisauce.
  5. Sæt dem tilbage i ovnen og bag i yderligere 1-3 minutter. Læg risen i en skål. Læg laksen ovenpå.
  6. Tilføj spinat, gulerod, avocado, radise og ærter. Pynt med sesamfrø. Dryp teriyakisauce ud over. Værsgo.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 918 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 32%