Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Teriyakilaks med ris og grønt.
45 min. total
Ingredienser
- 2,4 dl soyasauce
- 1,2 dl brun farin
- 1 tsk hvidløg, finthakket
- 1 tsk ingefær, revet
- 4 stk laksefilet
- 4,7 dl brune ris, kogt
- 2,4 dl spinat
- 2,4 dl gulerod, revet
- 2 stk avocado i skiver
- 4 stk radise i skiver
- 4,7 dl sukkerærter
- 4 tsk sesamfrø
Instruktioner
- Kog risene efter emballagens anvisninger.
- Tag en kasserolle og pisk sojasauce, brun farin, hvidløg og ingefær sammen. Lad det simre. Fjern fra varmen.
- Tag 1/2 af saucen fra til glasering. Forvarm ovnen til 205 °C. Pensel laksen med teriyakisaucen. .
- Læg laksen med skinnet nedad på bagepladen. Steg den i 2 minutter. Tag laksen ud af ovnen og pensel dem med mere teriyakisauce.
- Sæt dem tilbage i ovnen og bag i yderligere 1-3 minutter. Læg risen i en skål. Læg laksen ovenpå.
- Tilføj spinat, gulerod, avocado, radise og ærter. Pynt med sesamfrø. Dryp teriyakisauce ud over. Værsgo.
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 918 kcal.
Protein: 21%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 32%