Teriyakilaks med ris og grønt.

45 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl soyasauce
  • 1,2 dl brun farin
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 4 stk laksefilet
  • 4,7 dl brune ris, kogt
  • 2,4 dl spinat
  • 2,4 dl gulerod, revet
  • 2 stk avocado i skiver
  • 4 stk radise i skiver
  • 4,7 dl sukkerærter
  • 4 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Tag en kasserolle og pisk sojasauce, brun farin, hvidløg og ingefær sammen. Lad det simre. Fjern fra varmen.
  3. Tag 1/2 af saucen fra til glasering. Forvarm ovnen til 205 °C. Pensel laksen med teriyakisaucen. .
  4. Læg laksen med skinnet nedad på bagepladen. Steg den i 2 minutter. Tag laksen ud af ovnen og pensel dem med mere teriyakisauce.
  5. Sæt dem tilbage i ovnen og bag i yderligere 1-3 minutter. Læg risen i en skål. Læg laksen ovenpå.
  6. Tilføj spinat, gulerod, avocado, radise og ærter. Pynt med sesamfrø. Dryp teriyakisauce ud over. Værsgo.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 918 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 32%