Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Thai tofu salat wraps
25 min. total
Ingredienser
- 450 gram tofu i tern
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 1 stk løg, hakket
- 450 gram champignon, hakket
- 4 tsk olivenolie
- 12 blad romainesalat
- 0,6 dl soyasauce
- 0,6 dl vand
- 3 spsk ahornsirup
- 5 spsk peanutbutter
- 1 spsk riseddike
- 36 stk radise, hakket
- 40 gram koriander, hakket
Instruktioner
- Halver tofuen. Svøb hver halvdel i køkkenrulle og pres dem for at fjerne væde, uden at de går i stykker.
- Skær tofuen i små terninger. På en non-stick pande, i halvdelen af olien, steg tofuen over mellem-høj varme.
- Vend tofuen ofte indtil al vandet er fordampet og tofuen er lysebrun. Hæld tofuen i en skål og stil den til siden.
- I en pande, tilføj den resterende olie og opvarm ved mellem varme. Tilføj alle de hakkede grøntsager (løg, hvidløg, champignon og radiser).
- Steg grøntsagerne ved mellemhøj varme indtil de er færdige. I en stor skål, tilføj soja sauce, vand, ahorn sirup, peanut butter og edikke og pisk det sammen.
- Tilføj grøntsager og tofu til skålen. Bland godt for at dække tofu og grøntsager i saucen.
- Hæld det tilbage i panden. Steg ved lav-mellem i et par minutter. Fjern fra varmen.
- Læg fyldet langs midten af hvert salatblad. Pynt med koriander. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 251 kcal.
Protein: 22%
Kulhydrat: 30%
Fedt: 48%