Thai tofu salat wraps

25 min. total

Ingredienser

  • 450 gram tofu i tern
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk løg, hakket
  • 450 gram champignon, hakket
  • 4 tsk olivenolie
  • 12 blad romainesalat
  • 0,6 dl soyasauce
  • 0,6 dl vand
  • 3 spsk ahornsirup
  • 5 spsk peanutbutter
  • 1 spsk riseddike
  • 36 stk radise, hakket
  • 40 gram koriander, hakket

Instruktioner

  1. Halver tofuen. Svøb hver halvdel i køkkenrulle og pres dem for at fjerne væde, uden at de går i stykker.
  2. Skær tofuen i små terninger. På en non-stick pande, i halvdelen af olien, steg tofuen over mellem-høj varme.
  3. Vend tofuen ofte indtil al vandet er fordampet og tofuen er lysebrun. Hæld tofuen i en skål og stil den til siden.
  4. I en pande, tilføj den resterende olie og opvarm ved mellem varme. Tilføj alle de hakkede grøntsager (løg, hvidløg, champignon og radiser).
  5. Steg grøntsagerne ved mellemhøj varme indtil de er færdige. I en stor skål, tilføj soja sauce, vand, ahorn sirup, peanut butter og edikke og pisk det sammen.
  6. Tilføj grøntsager og tofu til skålen. Bland godt for at dække tofu og grøntsager i saucen.
  7. Hæld det tilbage i panden. Steg ved lav-mellem i et par minutter. Fjern fra varmen.
  8. Læg fyldet langs midten af hvert salatblad. Pynt med koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 251 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 48%