Thai tofu salat wraps

25 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce tofu i tern
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk løg, hakket
  • 16 ounce champignon, hakket
  • 4 tsk olivenolie
  • 12 blad romainesalat
  • 0,25 cup soyasauce
  • 0,25 cup vand
  • 3 spsk ahornsirup
  • 5 spsk peanutbutter
  • 1 spsk riseddike
  • 36 stk radise, hakket
  • 1,5 ounce koriander, hakket

Instruktioner

  1. Halver tofuen. Svøb hver halvdel i køkkenrulle og pres dem for at fjerne væde, uden at de går i stykker.
  2. Skær tofuen i små terninger. På en non-stick pande, i halvdelen af olien, steg tofuen over mellem-høj varme.
  3. Vend tofuen ofte indtil al vandet er fordampet og tofuen er lysebrun. Hæld tofuen i en skål og stil den til siden.
  4. I en pande, tilføj den resterende olie og opvarm ved mellem varme. Tilføj alle de hakkede grøntsager (løg, hvidløg, champignon og radiser).
  5. Steg grøntsagerne ved mellemhøj varme indtil de er færdige. I en stor skål, tilføj soja sauce, vand, ahorn sirup, peanut butter og edikke og pisk det sammen.
  6. Tilføj grøntsager og tofu til skålen. Bland godt for at dække tofu og grøntsager i saucen.
  7. Hæld det tilbage i panden. Steg ved lav-mellem i et par minutter. Fjern fra varmen.
  8. Læg fyldet langs midten af hvert salatblad. Pynt med koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 251 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 48%