Thailandsk grøn ærtesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk grøn karrypasta
  • 3 cup grøntsagsbouillon
  • 1 cup vand
  • 0,5 cup koriander
  • 500 gram grønne ærter, blancheret
  • 0,75 cup kokosmælk
  • 3 spsk limesaft
  • 14 ounce tofu i tern

Instruktioner

  1. Opvarm olie, løg og hvidløg i en gryde. Steg ved lav varme i 10 minutter. Tilføj karrypasta og kog i endnu et minut.
  2. Tilføj grøntsagsbouillon, vand og koriander. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 10-15 minutter.
  3. Tilføj ærter og bring suppen i kog. Lad den simre 5 minutter. Hæld det i en blender og blend indtil ensartet.
  4. Hæld suppen tilbage i gryden, tilføj kokosmælk og bring det op at simre. Dræn tofuen, læg den på en tallerken og dæk den med bagepapir.
  5. Varm den i mikroovnen i 5 minutter. Tag tofuen ud, dræn den og skår den i tern. Server suppen pyntet med tofu og limesaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 461 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 40%