Thailandsk kokosnød-gulerødsuppe

45 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg, hakket
  • 3 cup gulerod i tern
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 2 tsk koriander, stødt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,12 tsk chiliflager
  • 2 cup grøntsagsbouillon
  • 2 cup kokosmælk
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Tag en suppegryde og opvarm olie over mellem varme. Tilføj gulerødder og 3/4 af rødløg. Kog i 5 minutter.
  2. Rør hvidløg, karrypasta, stødt koriander, spidskommon og chiliflager. Kog i 10 minutter.
  3. Tilføj grøntsagsbouillon og kokosmælk. Skru ned og lad det simre i omtrent 20 minutter. Krydr med salt og peber.
  4. Hæld det i en blender og blend indtil ensartet. Server med friske koriander, rødløg og limesaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 163 kcal.

Protein: 6%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 67%